Sjøstjernen - BOB BBL
  • Sjøstjernen – nytt sjøfrontprosjekt fra BOB

Sjøstjernen – nytt sjøfrontprosjekt fra BOB

Det prisvinnende boligprosjektet Ternen skal få en ”søster”. På en av de beste tomtene i Damsgårdssundet planlegger BOB byggingen av Sjøstjernen – et sjøfrontprosjekt med 31 leiligheter.

Leilighetene i Sjøstjernen vil være av høy kvalitet med hensyn til løsninger og valg av materialer. Leilighetene vil i hovedsak bestå av tre- og fireroms leiligheter fra 66 til 100 kvm, men det vil også være noen større og mindre leiligheter.

De fleste leilighetene vil få beliggenhet med front og balkong mot sjøen eller Markusplassen. Her er det med andre ord lagt til rette for utsikt mot fjorden, sentrum og byfjellene.

Arkitektonisk spennende

Arkitektonisk vil Sjøstjernen hente uttrykket fra Ternen – med skrå fasader og spennende takvinkler. Arkitektkontoret Kari Nissen Brodtkorb, som ble tildelt Arkitekturprisen 2010 for Ternen, har også tegnet Sjøstjernen.

Det nye prosjektet vil som Ternen bestå av to bygg, men Sjøstjernen vil imidlertid bygges på en felles sokkeletasje. Her kommer det blant annet et restaurantlokale som vender mot den kommende Markusplassen. Her blir også brofeste for gang- og sykkelbroen over sundet, som hadde byggestart nå i januar.

Utsyn mot nord

Leilighetene som vender mot nevnte Markusplassen vil få inntrukne balkonger – noe som gir mindre innsyn samtidig som du beholder solen og utsikten. Disse balkongene vil få gode solforhold på ettermiddag/kveld, med fritt utsyn utover fjorden.

Sjøstjernen vil i tillegg få en felles taktakterrasse, der en kan nyte soldager i felleskap med gode naboer.

Nettside for Sjøstjernen.

For mer informasjon, kontakt prosjektmelger:

Kari Berland

41 07 30 38

Sissel Brattfjord

48 22 36 42

BOB BBL
Nygårdsgaten 13-15, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS