Prosjekter - BOB BBL

På utkikk etter ny bolig?

Portalen - mer enn en leilighet

BOB slår et slag for de unge. Her kan du få en helt ny leilighet i sjøkanten fra 2 millioner kroner. I Portalen bor du tett på sentrum og tett på de gode opplevelsene. Velkommen!

Les mer om prosjektet

1912 - TOWNHOUSES & byleiligheter

1912 – BOBs kommende prosjekt i Damsgårdssundet, vil bestå av både romslige rekkehus, eller townhouses», og byleiligheter.
Med front mot det som får navnet Fløtmannsplassen, legger BOB nå et storslått boligprosjekt ut for salg – bokstavelig talt oppå fordums industri. 
Med utgangspunkt i den gamle fabrikkfasaden skal BOB bygge boliger i høyden og bredden. Det skal bygges ca. 110 leiligheter fra 48 til 105 kvadratmeter, derav ni «townhouses» i sørenden av prosjektet. Noen av disse rekkehusene vil dessuten tilrettelegges med hybelareal for eventuell utleie. «Townhousene» vil samtidig ha tilkomst til private takterrasser med utsikt mot sjøen. Store, felles takterrasser vil også bli etablert på begge høyhusene i prosjektet.

Les mer om prosjektet

– Selveier i Damsgårdssundet

Campbells, 41 boliger for deg som vil bo tett på bylivet og samtidig nyte luksus som beliggenhet, sjøutsikt og bryggeliv.

I Campbells får du hele spekteret av byboliger. Bo på 1 rom eller boltre deg på 3. Her er boliger fra 41 til hele 94 kvm. Dette er en unik mulighet for deg som er i etableringsfasen og vil bo helt i sjøkanten midt i byen.

Les mer her.

Liaparken - kommer for salg i Åsane

BOBs nye prosjekt i Åsane vil bli liggende langs Liavannet/Liavegen, i skråningen opp mot Flaktveitveien. Tomten er i dag under regulering. Det er planlagt 127 leiligheter i fra 36 til 115 kvadratmeter, med hovedfokus på leiligheter rundt 60-70 kvadratmeter. Leilighetene vil få et spennende småhusutrykk i tre og med masse grønne arealer rundt seg, og ligge terrassert i det bratte terrenget. Salgsstart i 2018.  

Les mer om prosjektet og meld din interesse her.

K90 - Urban nyhet som kommer for salg

Planene for det nye boligområdet på Minde begynner å ta form. På den såkalte NRK-tomten vil det komme 235 boliger/leiligheter – fordelt på tre usedvanlig spennende og arkitektonisk iøynefallende prosjekt.

BOB skal bygge et fremtidsrettet boligområde, sentral plassert i forhold til så vel eksisterende bybane-trasé mot sør, som til planlagt trasé mot Fyllingsdalen. Forventet byggestart i 2018. Prosjektnavnet K90 henviser til områdets beliggenhet: Kanalveien 90. Den eksisterende bygningsmassen på tomten, «Rotunden» og «Brødfabrikken» skal bestå – og drives som høyskole i regi av NLA. Området mellom nevnte bygningsmasse og Kanalveien, samt et område ved Elvebakken skal bebygges med nye, spennende boliger. Området får barnehage og blir opparbeidet med gode byroms-kvaliteter. Det vil bli tilrettelagt for «myk transport» – med færre bilparkerings-plasser til fordel for større areal til sykkelparkering.

Følg med på BOBs nettsider og andre nyhetskanaler for kommende informasjon. Meld din interesse for prosjektet her.

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS