BOBs jubileumsbok er lansert - BOB BBL

BOBs jubileumsbok er lansert

Boken, som gis ut i samarbeid med Bodoni forlag i Bergen – med Jo Gjerstad som redaktør, er mer enn en tradisjonell jubileumsbok. Den er også en fyldig historiebok som i stor grad også handler om boligutviklingen i Bergen fra ca. 1850 og frem til i dag – og grunnlaget for at boligkooperasjonen fikk den rollen den fikk. Den inneholder mye stoff som tidligere ikke har vært samlet mellom to permer, og vil nok ha en større leserkrets enn det en bedriftshistorie av den mer tradisjonelle sorten vil ha.

BOB ga i 1999 ut et jubileumsskrift som tok for seg BOBs første 50 år – og en del av denne historien vil ha en naturlig plass også i den nye boken, selv om årets utgivelse favner mye bredere og er mer generell med hensyn til boligbygging i Bergen – og på Vestlandet for øvrig.
Med en rekke dyktige skribenter på laget, har Gjerstad samlet en rekke spennende mennesker som presenteres i intervjuform, i tillegg til historiske anekdoter, artige tilbakeblikk, faktaopplysninger, samfunnsøkonomi og mye mer. Det hele er krydret med et rikholdig bildemateriale – også unike, historiske bilder. Derfor vil boken om BOB være leseverdig for langt flere enn bare de som har en spesiell interesse for boligbyggelagets gjøre og laden. Jubileumsboken er på 300 sider.
Boken, som har en pris på 345 kroner, vil ikke være til salgs i bokhandelen, men interesserte kan kjøpe boken ved fremmøte i BOBs resepsjon i Nygårdsgaten 13 i Bergen, eller i BOB sitt avdelingskontor i Førde.

Fra lanseringen: Boken, i tillegg til nye filmer om BOB, ble lansert under et arrangement i Grieghallen onsdag kveld. Fra venstre Terje W. Gilje (adm.dir. BOB BBL), Jo Gjerstad (redaktør for boken), filmskaper Terje Røkenes, skribent og journalist Odd Reidar Solem, Ola Grytten - professor i samfunnsøkonomi og Einar Kongsbakk - styreleder i BOB.

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS