Sparte kr 3 000 på medlemskapet - BOB BBL

Sparte kr 3 000 på medlemskapet

Tekst: Marta Holstein-Beck
Foto: Ole Ekker

 

Berit passet på å sjekke medlemsfordelene sine før hun gikk i gang med innredning av det nye huset. Slik fikk hun to netter i Amsterdam med på kjøpet. 

Berit Stærkær (35) og familien overtok den nybygde tomannsboligen i sommer. Raskt innså hun at store innkjøp måtte til for å skape et hyggelig hjem av det sterile og upersonlige huset. Først og fremst ville Berit male soverommene og kjøkkenet i andre farger for å skape et lunere uttrykk. Det gikk med mange liter maling og maleutstyr, som Berit kjøpte på Byggmakker. Her fant hun også en skyvegarderobeløsning som falt i smak. Denne ble bestilt på mål til både soverom og entre.

–        Skyvedørsgarderobene og malingen var allerede rabattert, men jeg fikk en god del bonus på kjøpet, forteller Berit.

 

Alle de nye kvadratmeterne som familien plutselig fikk med det nye huset, skal også rengjøres, og hos Power fant Berit familiens nye ”kjæledegge” – en robotstøvsuger.

Til sammen har Berit fått utbetalt i overkant av kr 3 000 i bonus på alle sine kjøp.

– Jeg bestilte meg overnatting i Amsterdam for pengene, og hotellet ble selvsagt booket gjennom Hotell for medlemmer, sier hun og ler.

 

Det er ikke bare de store kjøpene Berit har fått bonusuttelling på. Til daglig er hun flink til å sjekke BOB-appen for aktuelle tilbud.

–        ­Appen er veldig praktisk når du er på farten. Dersom du kommer på at du skal ha noe, kan du raskt sjekke om det finnes aktuelle medlemstilbud, forteller hun.

Berit har stor glede av medlemskapet sitt. Først skal hun gjøre storinnkjøp til våren. Da skal terrassene møbleres, og et stereoanlegg skal på plass i stuen. I tillegg er det jo greit å ha et medlemskap som kan gå i arv når barna en dag skal ut på boligmarkedet.

 

Kom i gang med å spare du også!

Aktiver medlemskortet ditt på "Min side"

Dette må du gjøre for å kunne benytte deg av medlemsfordelene.

Registrer bankkortet ditt, så vil bonus automatisk bli registrert når du drar bankkortet i bankterminalen.

Last ned BOB-appen slik at du kan holde deg oppdatert på medlemstilbud i nærheten av deg. 

PS – Dersom du har Kredittkort for medlemmer kan du benytte deg av mange gode tilbud når du handler i utvalgte nettbutikker.

 

 

 

 

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS