Nye prosjekt påbegynt - BOB BBL

Nye prosjekt påbegynt

Tre nye boligprosjekt igangsatt: Portalen, 1912 og Sjøstjernen


Portalen
Grunn- og betongarbeidene til Portalen er godt i gang. Nå i desember er parkeringskjelleren ferdig støpt, og arbeidet med å reise bygget tar til på nyåret. Det er entreprenørbedriften Strand AS som har totalentreprisen for prosjektet. BOB har samarbeidet godt med Strand på andre prosjekter i Damsgårdssundet.

Portalen vil bli et signaturbygg ved Puddefjordsbroen – med en særpreget glassfasade mot så vel sjøen som gaten.  Prosjektet vi i tillegg til spennende leiligheter, inneholde et forseggjort utemiljø – bl.a. med klatrevegg, takhager og speilflater.

Ca. 80 av i alt 100 leiligheter er solgt. Forventet innflytting er våren 2018.

Prosjektet har egen side på Facebook der du kan følge byggingen. 

1912
Boligprosjektet 1912, mellom Damsgårdsveien og Michael Krohnsgate, har med all tydelighet tatt det boligkjøpende publikum med storm. Her er 80 av 108 boliger solgt – og byggearbeidet har startet. I første omgang handler det om å rive eksisterende bygningsmasse, selvsagt med unntak av den verneverdige teglstensfasaden.

Det gode salget av boliger i 1912 er helt sikkert tuftet på spennende arkitektur, flotte og prisriktige boliger – samt at BOB gjennom de ferdigstilte prosjektene i Damsgårdssundet viser at BOB leverer det som loves.
Ønsker du å bo i et av byens mest særpregede boligområde bør du handle raskt. 1912 blir nok helt sikkert utsolgt før det står ferdig i begynnelsen av 2019.

Hovedentreprenør er Betonmast.

Prosjektet har egen side på Facebook der du kan følge byggingen. 

Sjøstjernen
Med sin flotte beliggenhet ved den kommende Fløttmannsplassen, vil Sjøstjernen bli rene «indrefileten» i Damsgårdssundet. Med den nye gang- og sykkelbroen «Småpudden» som nærmeste nabo – og Kari Nissen Brodtkorps særpregete og prisvinnende arkitektur, er det ikke rart at 23 av 31 leiligheter alt er solgt. Legger du dessuten til at det kommer restaurant i byggets førsteetasje, er du som boligkjøper sikret en attraktiv leilighet med sentral beliggenhet.
Er du i tvil om hvordan Sjøstjernen blir seende ut når det står ferdig? Stikk bort og kikk på Ternen borettslag, Sjøstjernen blir omtrent identisk som dette.

Byggingen er godt i gang, med selskapet Betonmast som hovedentreprenør. Innflytting vil etter planen skje høsten neste år.

 Prosjektet har egen side på Facebook der du kan følge byggingen.

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS