Kranen sameie - BOB BBL

Boligområdet i Damsgårdssundet vokser. Snart legges et nytt boligprosjekt - Kranen, ut for salg.

Kranen-prosjektet som er i støpeskjeen kommer nord for Campbells, og vil komme 40 leiligheter fordelt på to bygg – det ene seks etasjer og det andre syv etasjer høyt. Komplekset vil få en fin miks av leiligheter fra like under 50 kvm til ca. 115 kvm. Toppetasjen i hvert bygg vil få unike «penthouse»-leiligheter i sjøfront, med egne takterrasser.

Prosjektets egen nettportal finner du her.


KVELDSSTEMNING: Prosjektet vil få 40 leiligheter fordelt på to bygg. Illustrasjon: Artec

Videre kommer det næringslokaler på bakkeplan, ut mot Damsgårdsveien. Anlegg for sykkelparkering blir en naturlig del av prosjektet, og leilighetstypene skal kunne appellere til alle, uansett familiestørrelse.

BOB tar sikte på å legge dette prosjektet ut for før sommeren 2019, og forventer anleggsstart på ettersommeren/høst. Deretter er det en byggeperiode på ca. 20 måneder, slik at byggene skal kunne stå innflyttingsklare  i 2021.

Senere skal det komme ytterligere tre byggeprosjekter videre nordover, slik at en til sammen vil få syv nye bygg mellom BOB-prosjektene Portalen og Campbells. Målet er å få til en suksessiv utbygging av hele området fra 2019 til 2022 – litt avhengig av markedssituasjonen.


LEILIGHETER: Komplekset vil få en fin miks av leiligheter fra like under 50 kvm til ca. 115 kvm. Illustrasjon: Artec

Bygningene i hele dette området vil preges av variasjon i arkitektonisk uttrykk, men skal stå til hverandre – for å skape en dynamikk og spenst. Dessuten skal det legges til rette for det gode liv mellom husene – uterom med god kontakt mellom sjøen og gatene.
Følg med i lokalpressen samt i BOBs mediekanaler for mer info om salgsstart og prospekt.

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no

Vakttelefon BOB Befas AS: 977 57 855


Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS