Norges største medlemsallianse - BOB BBL

Norges største medlemsallianse

Gratulerer, du er med i Norges største medlemsallianse

Sammen med siste medlemsbladet mottok du ditt nye medlemskort. Dette kortet har, som du kanskje har lagt merke til, et nytt design. Boligbyggelagenes medlemsfordeler er et nytt merke som vi stolt introduserer for våre medlemmer i disse dager. Det nye merket er et kvalitetsstempel som er designet for at du som medlem alltid skal vite at du har krav på fremforhandlede medlemsfordeler. Du skal finne igjen dette merket i alle sammenhenger hvor du har en fordel som medlem av BOB.  Dette gjelder om det er ved kassen i en byggevarekjede eller i annonsen for et forsikringsprodukt. Når du ser dette merket, skal du vite at tilbudet eller tjenesten som tilbys er seriøst, og at prisen er spesielt forhandlet på vegne av deg. Medlemskortet er også et synlig bevis på at du har forkjøpsrett på din drømmebolig.

Som medlemmer har vi nemlig stor påvirkningskraft. Helt fra begynnelsen av har boligbyggelag i Norge vært tuftet på tanken om at det meste er mulig bare vi står samlet. Sammen med 40 andre boligbyggelag over hele Norge utgjør vi 560 000 medlemmer, noe som gjør oss til Norges største medlemsallianse. Det er et sterkt samarbeid. Når vi går sammen blir vi like store som hele Oslos befolkning, og da får vi gjennomslagskraft. Vi blir hørt, vi får rettigheter og vi klarer å forhandle frem tilbud og rabatter som er unike for oss. Kvalitetsstemplet Boligbyggelagenes medlemsfordeler, viser at du er en del av denne alliansen.

For å få fullt utbytte av ditt kraftfulle medlemskap er det viktig at du aktiverer kortet ditt. Det er ingen andre enn deg som tjener på dette. Når du aktiverer kortet, blir du bedt om å fylle ut informasjon om deg selv. Det er nødvendig for at vi skal kunne overføre din oppsparte bonus til deg. Denne kan du senere ta ut som rene penger eller handle for i fordelsshopen.

 

Ikke gå glipp av dine medlemsfordeler - aktiver medlemskortet ditt med det samme på www.fordelskortet.no eller ring oss på 55 54 74 00.

Jeg håper du bruker medlemskapet ditt for hva det er verdt.

 


Terje W. Gilje

Adm. dir

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS