La BOB forsikre det du er glad i - BOB BBL

La BOB forsikre det du er glad i

Det betyr at du kan forsikre deg hos noen du kan stole på – nemlig boligbyggelaget ditt. Det betyr jo også at Fordelskortet (ditt medlemskort i BOB) blir enda mer attraktivt.

Boligbyggelagene i Norge har siden starten vært basert på en tanke om at det meste er mulig dersom man står sammen og stoler på hverandre. For oss er det å tilby forsikring til deg vår nyeste byggestein. Vi mener at forsikring bør kjøpes av noen du stoler på fordi det skal gi deg trygghet for det som plutselig kan skje. Den tryggheten skapes gjennom tillit, og medlemmene våre vet at vi er solide og ordentlige. Det skal forsikringene våre også være.

Anslag viser at minst 1 av 10 av våre medlemmer mangler innboforsikring. Boligbyggelaget sørger for at borettslagsleiligheten er forsikret, men det som er av verdier inne i boligen er ikke dekket. Det kan det virke som mange ikke vet.

Et trist eksempel så vi i sommer, hvor et borettslag i Trondheim ble kraftig skadet etter en storbrann. Der viste det seg at en del av de som ble rammet av brannen ikke hadde innboforsikring. Det medførte tap på millioner av kroner. Vi håper at forsikringen vår vil gjøre flere medlemmer oppmerksom på dette og hindre at noen av våre havner i samme situasjon.

Tidligere har BOB hatt en avtale med Tryg Forsikring. Tryg har vært en god samarbeidspartner for BOB og vi takker de for et langt og godt samarbeid. Denne avtalen går ut ved årsskiftet, og blir altså erstattet av vår egen forsikringsordning. Boligbyggelagenes Forsikring vil tilby de aller fleste typer skadeforsikringer. En reiseforsikring for en familie vil koste 100 kroner måneden mens en innboforsikring kan du får for 61 kroner i måneden.

Det er mulig fordi medlemmer i boligbyggelag erfaringsmessig har færre uhell og tar bedre vare på eiendelene sine enn andre forsikringskunder. Det er rett og slett skikkelig forsikring for skikkelige folk.

Vårt forsikringstilbud gjelder for alle medlemmer uavhengig av om du bor i et borettslag/sameie eller ikke, og du kan også opparbeide bonus på Fordelskortet ditt. Det eneste du trenger å gjøre er å aktivere kortet og det gjør du enkelt på internett. Og hvis Boligbyggelagenes Forsikring går med overskudd vil vår del gå tilbake til boligbyggelaget. Det kan gi oss ekstra økonomiske muskler til både å bygge flere boliger og bedre medlemstjenester samtidig som medlemmene får en skikkelig forsikring. Det mener vi er en vinn-vinn!

Vi opplever helt klart at dette er en god julegave til alle BOB medlemmer.

Med ønske om en god og velsignet julehøytid.

Terje W. Gilje

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS