Spennende satsing i Åsane - BOB BBL

Spennende satsing i Åsane

BOB har de siste årene hatt mye fokus på å utvikle Damsgårdssundet til et attraktivt boområde, med tidsriktige boliger, spennende arkitektur og gode utemiljø.

Dette arbeidet fortsetter med full styrke – og lanseringen av nye boligprosjekt i Damsgårdssundet viser at BOB bygger boliger som medlemmene våre vil ha. Så langt har lanseringen av våre nyeste prosjekt; Sjøstjernen, Portalen og 1912, vært en suksess. Alle de nevnte prosjektene har solgt godt forbi de kravene BOB har hatt for å kunne iverksette bygging. Med andre ord – om ikke spaden i skrivende stund er stukket i jorden for byggestart for disse tre, spennende prosjektene – er oppstart rett «rundt hjørnet».
Videre er arbeidet med Krohnviken godt i gang. Samtidig er ferdigstillelsen og innflytting i Viken Amfi og Treet unnagjort. Som ikke dette er nok, er andre boligprosjekt i ved foten av Løvstakken i støpeskjeen.

Men BOB har ikke bare fokus på utbygging i Damsgårdssundet. Nylig lanserte vi Liaparken – et veldig spennende og fremtidsrettet prosjekt i hjertet av Åsane. Vi vet at mange av våre medlemmer trives godt i Bergens nordligste bydel, til tross for at mange «forståsegpåere» hevder at dagens Åsane langt på vei er uten sjel og full av pregløse næringsbygg. Vel, dem om det.
BOB har til hensikt å gjøre vårt til at bydelen skal få nye element av spennende boligarkitektur og fremtidsrettede bomiljø.
For en god tid tilbake sikret BOB seg tomten mellom Flaktveitvegen, Liavegen og Liaflaten. På dette vestvendte arealet, med utsikt mot Liavatnet, skal vi bygge hele 127 boliger – pakket inn i en det som etter hvert har blitt BOBs signatur: God arkitektur, med gode løsninger og spennende utemiljø.

Det er planlagt 127 leiligheter i fra 36 til 115 kvadratmeter, med hovedfokus på leiligheter rundt 60-70 kvadratmeter.
Les mer om dette prosjektet på etterfølgende sider her i medlemsbladet.

Men det er ikke bare Åsane BOB har rettet blikket mot. BOB har tomtereserver både i Bergen og i omlandskommunene. I Os – nærmere bestemt i et område ved Endelausemarka, vil det om ikke alt for lang tid bli lansert et større prosjekt i BOB-regi. Her er det potensielt mulig å presentere mellom 300 og 500 boliger – avhengig av hvilke løsninger for utbygging vi til slutt velger. Dessuten er tomteområder på Minde, i Gravdal og i Anglevik i Fjell kommune på beddingen for å bygges ut i regi av BOB.

Så kjenner du noen som ikke er medlem i BOB ennå – bør du kanskje tipse vedkommende om å melde seg inn – for da får en jo forkjøpsrett på boliger i BOBs kommende prosjekt. Eller enda bedre – hvorfor ikke gi noen du kjenner et gavemedlemskap i BOB? Da får vedkommende en gave som bare blir mer verdt med årene.

Kenneth Ø. Monsen

Kommunikasjonssjef i BOB BBL

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS