En sunn organisasjon fyller 75 - BOB BBL

En sunn organisasjon fyller 75

Siden starten har BOB gradvis vokst seg stor og betydningsfull – både som medlemsorganisasjon, boligbygger, byutvikler og samfunnsaktør. I jubileumsåret runder vi 66 000 medlemmer og forvalter over 435 boligselskap. Samtidig er vi den utbygger i Bergen som har flest nye boliger i produksjon.

BOB har opparbeidet en solid egenkapital – og har en betydelig tomtereserve, slik at fremtiden for boligbyggelaget skal være godt sikret. Det er viktig for meg at du skal kunne stole på BOB – stole på at vi står stødig i vekslende nasjonaløkonomi og skiftende internasjonal konjungtur. Du skal stole på at vi er der for deg når det handler om såpass viktige ting som hus og hjem.

Som medlem er du også andelseier i BOB – og som eier skal du være trygg på at vi hver eneste dag yter vårt beste for å forvalte medlemlemsorganisasjonen på en bærekraftig og fremtidsrettet måte.

 

Vi i BOB ønsker at du skal bo trygt og godt i din bolig. Derfor tilbyr vi våre medlemmer blant annet forsikring, rimelig strøm og tilbud på en rekke hus- og boligrelaterte varer og tjenester.  

Når vi vet at nesten 20 prosent av alle transaksjonene foregår på kredittkort, og at mange velger denne betalingsmåten når de kjøper møbler og byggevarer, så mener vi at det er et naturlig steg å utvide medlemstilbudet ved å tilby Kredittkort for medlemmer.

 

Vi har brukt god tid på å finne en trygg og profesjonell leverandør av kredittkortet, og med EnterCard mener vi at vi har funnet en god løsning. De har en sterk nordisk profil og god erfaring fra å jobbe med medlemsorganisasjoner.

 

Når du handler med Kredittkort for medlemmer, får du automatisk mulighet til å spare bonuspoeng hos over 50 nettbutikker. I tillegg får du både uhellsforsikring og prisgaranti, noe som er greit å ha når du kjøper inn de større tingene. Å handle med Kredittkort for medlemmer skal både være smart og trygt.

 

Med Kredittkort for medlemmer ønsker vi å gi medlemmene våre mulighet for å få en bedre boligøkonomi. Både når det gjelder store investeringer – og de litt større utgiftene.

 

 

Terje W. Gilje

Adm. direktør

BOB BBL
Nygårdsgaten 13, Postboks 7280, 5020 Bergen – Orgnr: 948 383 268
Telefon: 55 54 74 00 | E-post: kundesenter@bob.no
Åpningstider: Kundesenter: Mandag-fredag kl. 09:00-15:00 - Resepsjon: Mandag-fredag kl. 08:00-16:00
Les mer om personvern og cookies

Webdesign og publiseringsløsning fra Argo Internett AS